Nu är det gjort!

Då har vi haft våran första utställning! Den gick av stapeln i Norrtälje. Dagen började inte bra. Regn och kallt...usscchh!
Men höll uppe när vi kom fram. När det strax var dags för oss att gå in i ringen så började det regna igen...typisk! När man har en hund som hatar när det regnar och blåser så är det inte kul, speciellt inte första gången! Men när vi skulle gå fram mot ringen så slutade det helt plötsligt. Då var det vår tur.
Fick ställa henne på bordet och hon skötte sig utmärkt. Domarn sa tom orädd valp. Han skulle bara veta vad vi har tränat! Fick bara bra kritik. Bla bra hals, fina ögon, bra krökt rygg mm. Hon var så duktig!! Hon fick HP (hederspris) och BIR (best i ras). Vi gick nu vidare till BIG finalen (bäst i grupp) och där vann hon med!!! Nu var jag stolt som en tupp. Men det var inte slut där nu skulle vi in i ringen en sista gång. BIS finalen valp (best in show). Nu skulle vi möta alla BIG valpar från alla ringar. Spännade va det och hon visade sig jätte bra! Vi kom trea i stora finalen. Är så stolt över oss båda. Nu är vi trötta och kollar på matchen Swe-Spa. Heja!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0