Försvunnen kompis!

Nu har äventyret i Uppsala tagit sitt slut. Började på onsdags morgon med huttar och diverse drinklar...sen bar det av till nationerna. I år gick vi direkt dit utan gå till nån park innan, så vi verkligen skulle komma in på nån champagnegalopp. Men vi missade det i år!! Dom släppte inte in längre när vi kom förbi. Så det vart ett vanligt uteställe fast mitt på dagen. Trevligt men fanns ett par väldigt överförfriskade vänner som ville dansa hela tiden. Tur man är med på noterna!
Senm vart det hem för vila....Men dom flesta började sova. Utom jag och Charlotte. Vi åkte hem till hennes föräldrar och bytte om. Sen var det dags åka till stan igen och dra igång.
Först fest hos Beckas kompis men vart där bara ett kort tag. Träffade Imbi och Ture utanför så vi gick till några kompisar till dom istället. Trevligt folk och mer att dricka. Kvällen på väg att komma igång igen.
Sen tänkte vi gå till Norrlands men det var KÖRT! Då kom vi på den briljanta iden att gå till det lilla stället Firman. Och det var ett lyckat val. Inge kö och väldigt skoj!! Vi röjde på dansgolvet...(vi gjorde ett!) sen efter det vart det kebab och sova hos föräldrarna. Mysigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0