Lydig idag igen...

Idag när jag och Zokii var ute på en lång promenad så kom det en man med en Golden retriver. Jag hade Zokii lös och kallade på henne som kom direkt och jag sa -Sitt. Och hon satte sig direkt. Då sa mannen att han hade sett oss på våran promand och berömde vilken lydig hund jag hade. Två dagar i rad någon tycker det....skoj! Imorgon lyssnar hon väl inte alls bara därför..hehe.
Nu är det anmält till dom två sista utställningarna för i år. Och det är dom största. Först en Internationell i Växjö. Där ska jag hälsa på Imbi och Ture och deras hund Boris. Så två flugor i en smäll! Ska bli jätte kul!
Den andra är Stora Stockholm på Älvsjö mässan. Har vart där många gånger och nu ska man själv vara med...kul!

Lydig?

Zokii fick beröm för att va lydig två gånger idag. Ganska ovanligt för att va en Italienare va?  Det var flera hundar där vi satt som härjade och skällde. Då kom en kvinna fram och sa -Skönt att nån har pli på sin hund!

Nåt som var tråkigt att se var en familj som hade köpt sig en liten Chihuahua ( förmodligen mix från blocket..). Den här lilla hunden hade barnet i familjen fått som leksak och sprang omkring och drog och slet i kopplet. Inte kul. Familjen brydde sig inget alls. Valpen som kanske var ca 12 v fick även äta ett helt hamburgebröd. Kan inte mått så bra i den lilla magen sen.
Var och provade lite regnkläder till Zokii. Hittade en Regn overall som passade bra..men då hade dom den bara i klarblått. Varför kan dom inte göra saker i svart? Allting ska vara i rosa eller militärfärger...tydligen!

Imorgon blir det powerwalk sen blir det jobb på kvällen och Zokii ska med....

Bilder från fikat på stan idag.

Bild från jobbet...

Storm!!

Har vart ute på en powerwalk nu och det var orkanvarning ute...nästan iaf. Zokii som hatar när det blåser sprang som en tok. Härligt se henne verkligen sträcka ut.
Vi ska snart till stan och träffa en kompis. Det är nog faktiskt det enda som kommer hända idag...Ska kanske träna sen men det får vi se. Är ju ledig idag så skönt att bara ta det lite lugnt. Jobbar ju imorgon och Zokii ska följa med till jobbet då.

Ska passa på kolla på lite grejer till Zokii på stan med.

Fotboll....och mys!

Här kommer några bilder på Zokii bla när hon är målvakt....

Här ligger Zokii och spanar...Vilopaus på promenad..Blickar ut över vattnet...

Sommaren snart slut...

Zokii gillar inte när det är dåligt väder....ruskar på huvudet när det blåser och vill snabbt gå in.
Vart med på dressyr tävling och träffat lite hundar som hon gillat skoj.
Var i gamla stan idag och hon är verkligen poppis...många som frågar vad det är för ras och vill ta kort. Både roligt och lite jobbigt. Satt bredvid ett barn som satt och grät men när hon fick träffa Zokii så vart hon glad...kul. Zokii gillade barnet med vilket är ovanligt.
Två utställningar kvar i år. En i Växjö och sen stora Stockholm. Har ju gott med blandade resultat så det blir spännande. Håll öronen rätt så ska dom få se...

kille?

Zokii har träffat en ny kille....en Mops vid namn Kerry. Så trevligt träffat nån som hon kan leka med i bra storlek även om han är mkt grövre..hehe
Gått en lång promenad idag ...så skönt det. Precis innan regnet oxå...

Galna hundar!!

Igår morse mötte jag och Zokii en kvinna som inte hade nån koll på sina hundar...dom hade flexkoppel och sprang på andra sidan bilar...och den hunden hon sa till var den som skällde, inte dom som typ attackerade min hund!! Knäppa människor det finns...
Helgen gick bra.... HP och BIR! Men i finalen så såg domaren knappt Zokii för hon var placerad bakom en Weimaran..
Men skötte sig jätte bra. Fick även visa en Whippet som även den vart BIR! Skoj...

Världens minsta...även bilder.

Zokii träffade en så liten chihuahua så man knappt såg den...tom Zokii vart kaxig! Massa folk kom och ville ta kort på den när vi lät dom hälsa på varann....
Zokii vart sååå brädad av den lilla....hon är ju så van med uppmärksamhet.

Här kommer lite bilder.


Zokii fikar på NK. Självklart egen stol!


Zokii´s kennel vart bästa uppfödare på World dog show!!


Sover gott...


Zokii´s bästa kompis Tjorven!


Grodan Zokii!!

RSS 2.0