Joggingtur!!

Idag har jag och Zokii vart på, först en promenad vid vattnet och sedan sprang vi nån kilometer. Zokii fick även vara lite lös i parken och kastade lite pinne. Hon tyckte det var så härligt få springa efter pinnen och dra på ordentligt!
Vi var i Haga parken och det var underbart väder. Sol och jätteskönt! Det var väldigt mkt folk som var ute och sprang. Det känns peppande...

Vart är världen på väg?

I förrgår så startade inte min bil... Som vanligt ringde jag min snälla pappa och fråga. Han skulle komma och titta idag. Jag visste jag hade bensin för det hade jag sett när jag körde sist. Då trodde det var nåt fel på startmotorn. Men var var det? JO nån som hade slangat bensinen från min bil. Hade brytit sönder locket. Man såg det inte från utsidan utan när man öppnade locket. Tur jag inte fixade bärgning....

Zokii har blivit vit idag i målarfärg....så fin..hehe. Kom åt en vägg som var nymålad så vart vitt öra och lite på svansen.

Imorgon blir det dags för hästen igen.


Skönt!!

Nu har den nya sängen fått sin första natt. Så skönt. Mycket pengar har rullat i väg nu men det var det värt. Jätte trevliga grannar men nu på morgon så är det nån granne som spelar nåt instrument...jobbigt! Hoppas det inte ska va så här varje dag. uuhh

Hjärtslag!

Ifag ramlade Zokii nerför soffan när hon lekte med ett gosedjur. Hon skrek och jag tyckte benet var helt åt fel håll. Trodde direkt att nu har hon brytit benet. Men lite rädd och darrig vill hon upp i min famn men var ingen större fara. När hon tyckt synd om sig själv en stund så var det bra igen och ville leka med sin nallebjörn Arne!
Var och red O´boy idag och gick rikigt bra...i början! Var rikigt ompad av honom men då kom det ju självklart ett anfall ov olydighet. Han vägrade röra sig åt nåt håll. Ja vart vansinnig....så ja vann till slut!
Nu även anmäld till en tävling i Botkyrka så vi får se hur det går nu nästa helg. Så roligt han som fixar hästen till mig varje gång kallar Zokii Piprensarn!!!

Mysig promenad..


Höstpromenader är ju ganska mysigt faktiskt. Om man är rätt klädd och det inte blåser. Zokii håller med.... Träffade en sån mysig dvärgpinscher idag. Zokii ville leka men han ville inte....rätt bra hund för henne. Om dom är på så gillar dom inte. Hon vill bestämma....Var på tävling i helgen med Jack the Superman. Han är ju en rikig bäbis men blir bättre och bättre. Riktigt nöjd med han nu i helgen. Och nu är det bara två veckor kvar tills jag ska tävla med Piledahls O´Boy. Det kan gå hur som helst. Gått skit på träningarna. Imorrn är det dags igen. Han ska klippas innan oxå.  Här kommer en bild på Jack.


Lite bilder...

Här kommer några bilder från första utställningen...även några andra..


BIR, BIG, BIS-3På promenad vid nya lägenheten...mysigt!Zokiis kille Kerry.Zokiis nya höst täcke.Hittade en sån ful bild på mig och min kompis anna...Har vi fått restylan i läpparna?Bildbevis på att jag faktiskt har badat två gånger i sommar. Zokii har badat oxå två gånger....ingen kamera med då tyvärr..Zokii och hennes uppfödare Dan.


Sova borta....

Zokii är och ska sova hos Carolina. Trots det inte behövs hundvakt. Lovat henne hon skulle få va hundvakt innan hon flyttar. Så nu var det dags. Hon ska tom sova med henne hos hennes föräldrars hus. Hoppas allt går bra...
Så nu får man fira med en bio!

Soligt!

Har haft såna underbara promenader nu. Kommer få det så bra i nya lägenheten. Så mysigt kunna gå vid vattnet. Zokii njuter av vädret som är nu.
Lika poppis är inte renoveringen. Zokii har fått sitta bakom galler i ett annat rum när man håller på och måla. Så synd om Zokii då.....tycker hon iaf:)
Rensade ur min lägenhet i Uppsala som jag har sålt igår. Kändes lite konstigt vara där för sista gången..men skönt.
Ne dags att åka renovera igen.....

RSS 2.0