Isgata....

Skulle ut och springa idag men jag och Zokii halkade mest runt som Bambi på hal is så det vart en promenad istället. Ska försöka ta mig till Volvo idag och fixa en sak till bilen (Obs inget sönder..he). Men uhh vad det tar imot även fast det kanske tar fem min åka dit. Ibland är man bara så seg att ta tag i saker.

Zokii och Ior med samma läskiga ögon...uhhh

Tar med sin kompis överallt...


Lite blommor piggar upp en januaridag...Skön dag...

Började dagen med att sticka ut och springa en runda med Zokii. Hon verkade lite undrande varför vi gjorde det direkt på morgonen. Var ju inte världens bästa underlag. Lite slask och ibland lite isigt. Hade henne lös så fick hon bestämma tempo själv om det var jobbigt springa på vissa ställen.
Väl hemma fick hon ett skönhetsbad och klorna klippta. Så hon var väl inte allt förtjust i mina påhitt. Men fin vart hon.
Slöade lite framför tvn sen. Båda ganska trötta.
Sen var det dags för nästa pass. Vart ett styrketräningspass på gymmet. Var rätt trött när jag väl kom hem. Då vart det lite mat och Zokii fick även hon nåt gott...nämligen hennes favorit...grisöra!


Vart wok med räkor och kräftstjärtar..


Zokii äter på sitt favorit godis...grisöra!!


Hittad..


Hitade den här bilden på datorn. Zokii fin! från Älvsjö....

Äntligen fredag!


Lite sol kom fram idag iaf...Zokii snabbt framme när det nalkas solning!Fredagsmys med benen i kors.....


Galen hund...

Just nu har Zokii kommit ur sin löp koma. Hon har vart så lugn och lite mesig. Nu är hon som förbytt. Springer runt som en galning och leker och busar. Försökte gå en långpromenad idag men var så halt så det gick nästan inte. Så vart inte riktigt så långt som jag ville. Snart ska hon få springa lös så hon får springa av sig igen....

Zokii gudmor Carolina var hemma från New York och myste med henne..Så här låg Zokii och sov. Ser väldigt skönt ut.....Not!


Våren kom hit!!!

Nu är man ju rätt så trött på detta växlande väder. Ena dagen -10 och man vill inte gå ut nästa dag snöar det och slaskar tredjedagen är det noll gradigt och sol!
Då är det ju väldigt passande att man har gått in i nyttighet och träningstider. Har gått ner på två veckor 6 kg och tappat 3% fett på kroppen. Då undrar man ju hur illa man åt innan...haha. Träningen har ändå var halverad mot vad den nu brukar. Nu är det nått varje dag.
Zokii är nog just nu i höglöpet  så snart är det nog över....

Zokii är så rolig...vill att man packar ner henne så man inte glömmer henne:)


Zokii och min pappa när dom var på besök.


Svårt val...

Zokii fick i julklapp att hon skulle få ett nytt halsband av mina föräldrar. Men jag har så svårt att välja... Fått flera olika hemsidor av folk och ju fler sidor desto svårare att välja. Snart fyller hon år med undra vad Zokii vill ha då?! Säkert bara nått riktigt gott att äta men ska nog få något mer också...
Snart börjar utställningssäsongen...har lite svårt välja vad det ska bli för några men det får tiden visa...

Dagarna rullar på..

Ja snart har man kommit en bra bit in i Januari med, Och då var det dags för Håkan att bli sjuk. Har bara suttit soffan hela helgen med pauser för promenader med Zokii. Men äntligen har det iaf blivit lite varmare. Skönt så man kan gå långpromender igen nu när jag blir frisk.

Ungefär så här ligger vi i soffan...


Dagens träning..

Bevis på att vi även har lite snö...


'


Lilltjejen har blivit stor!!

Då var det dags... första löpet har kommit! Hon är inte överförtjust i sitt tikskydd utan vill vara nära en hela tiden och är lite mesig. När jag duschade idag så satte hon sig utanför dörren och där satt hon kvar när jag kom ut. Hon som alltid brukar göra massa bus när man är borta...hehe.
Så nu är det bara vänta tills den är slut...

Kallt...

Nu har det vart riktigt kallt några dar... Blir inte världens längsta promenader. Försöker oss på en lite längre varje dag iaf.

Zokii och Carolina som är hennes "gudmor"...


Zokii ligger i sängen...


Nyår...

Hade en jättemysig nyårsafton med hundar och trevligt sällskap. Zokii var inte rädd för smällare vilket var väldigt skönt. När vi firade tolvslaget på balkongen så kom tom hundarna ut och ville kolla på fyrverkerierna.
Idag på nyårsdagen så vart det en mysig långpromenad även en sväng ut på isen.


Lite nyårsdukning..Zokii och Boris framför brasan...

Zokii myser..

På isen...busar!!

Nån som vart trött...

RSS 2.0