Ännu fler bilder...
Fler bilder...

Malmö...bilder

Här kommer bilder som snälla Catja har tagit på oss från Malmö utställningen! Besök gärna Catjas hemsida och kolla på fler vackra bilder på hundar.. bjermo.se
Malmö helg!!

Hade en sån trevlig helg i Lund och Malmö. Våren var kommen och det var skönt och torrt ute. Slutade helgen med en utställning för Zokii och det gick inge vidare. Hon vann juniorklassen men fick inget CK så det vart inge fortsatt tävlande för henne.
Om man hade åkt ner till malmö bara för att ställa ut då hade nog vart surt men nu hade jag sån härlig helg ändå så då gör det inte så mkt! Många trevliga människor träffar man vid ringen också...så kul!

Blommor...vilken sort har jag ingen aning om...förslag?

På utställningen...Zokii tar en Powernap för att ladda


Dags att vakna...


precis innan vi ska in i ringen.....lite suddiga....måste vart det domaren tyckte med..:)


Malmö...

Imorgon åker vi till Malmö jag och Zokii! Ska bli så roligt... Hälsa på vänner och sen en utställning, kan det bli bättre? Så nu ber vi till vädergudarna om fint väder i helgen...men man kan ju inte få allt så har väl inte så stora förhoppningar.

Zokii väntar på att få åka!!


Zokii slappar...

Dagen efter en utställning då vill Zokii mest ta det lugnt! Var ut på en mysig promenad i vår solen sen ville hon mest ligga i solen och mysa på fårfällen!Enköping utställningen!

Ja då var det dags igen för en utställning. Zokii var inte på sitt bästa humör och var lite trasslig att ställa idag! Ville inte stå still och var lite tjafsig i utställningskopplet! Där får man igen för att inte tränat sen älvsjö! Men gick bra ända. Hon har ju framtiden för sig...
Hon vart tredje bästa tik med CK så det var kul! Återigen en före som knep certet! Var hela 21 anmälda Italienare den här gången.
Måste säga stort grattis till Madde och Yebelli´s Grace som vart BIR-valp och sen gick och överraskade och vart BIS-2!! Så kul när domarna kan plocka fram Italienare i finalerna...

Storfrämmande!

Vi vart ett helt gäng med Italienare som fikade nu i helgen...kul! Madde var nere för att ställa ut Grace i Enköping på sön!
Här sitter jag med Grace och Zokii!


Snart tävling!

Nu pågår det träning inför första tävlingen för säsongen med hästen. Tränat program och det har gått helt ok! Men förra tävlingen sitter i huvudet och då gick det inge vidare. På tis blir det träning för Nina iaf så då blir det hårdkörning.
Nu är helgerna fullspäckade iaf. Den här helgen är det utställning i Enköping, nästa helg blir det en hel helg i skåne och utställning på söndagen! Sen sista helgen i mars så är det dop på lör och hästtävling på sön. Fullt upp..kul!

Igår kom det massa snö här igen sådär lagom till man vill ha vår! Konstiga var att Zokii som inte brukar vara överförtjust sprang som en tok och hade jätte kul i snön!


Innan träningen...Så här lätt var det ta bild på henne i snön...vild!!!


Zokiis nya halsband!!

Äntligen har jag tagit tag i Zokiis födelsedagspresent. Har beställt ett halsband från Ludmilla Koslow som också hundar från Dervisch (samma uppfödare som Zokii). En av hennes hundar har tävlat EM i LC. Hon har en hemsida som man kan kolla på fler halsband hon gör. www.ludmilla.no .


Är jättenöjd med det. Är supermjukt och skönt!
Shoppingdag..

Ja idag har Zokii vart med på en rejäl shopping tur. Alldeles för många tusen lappar har rullat. Men håller på fixar om hemma så det får det vara värt.
Var på en promenad på stan för NK som vi skulle till hade inte öppnat än. Några bilder från dagen.Staty i Kungsträdgården


Massa folk utanför NK innan det öppnade.


Zokii gick och satte sig i enda strimman med sol. Som ni ser på fötterna bredvid så stal hon allas uppmärksamhet utanför NK där vi väntade. Alla skulle kolla på henne och sa hon var fin. Kul!Avslutades med fika uppe på NK.


Zokii trött på pendeln hem...


RSS 2.0