Bloggen!

Då ska jag försöka ta tag i bloggen igen och vara lite mer aktiv. Jag har ju inte haft nått att ta bilder med och det har vart renovering hemma så har inte funnits så mkt tid för annat.
Vad här hänt senaste veckorna då?...jo i helgen som var så var det dags för utställning i Västerås.
Zokii vart tredje bästa tik med Ck. Återigen hade hon en före sig som tog certet och en championhund. Så tycker det är väldigt bra ändå! Hon är ju lite liten så behöver göra ännu mer för att synas.... Var duktig i ringen tills domaren ska ta på henne på bordet...då har hon börjat med att domaren inte få ta på henne direkt. Så det blir till att träna. För det är bara på domarbordet. För precis när hon kom ut från ringen så skulle hon upp i en okänd persons knä....hon vill det ska vara på hennes villkor! Hoppas det är lite unghundsfasoner....eller vinthundsfasonersom går att träna bort! Hon har inte gjort det förr....
Syskon...Hittat på en hund med samma pappa som Zokii. Den bor i Frankrike och är utställd med bra resultat.
Den är rätt söt och har nått som är lite likt Zokii...

Agility..

Jag har hittan en agiltybana som ligger typ fem min ifrån mig! Har alltid skyllt på att det inte finns nån nära. Nu finns det inga ursäkter... NU ska vi testa! Har svårt tänka mig att hon kommer älska det men kan ha fel....

Italienarträff på drottningholm...

Vart hundar från nästan alla uppfödare på Italienarträffen....det var kul! Var hundar med från Dervisch, Yebelli´s, Arkitas, Skogsvilles, Py´s, Qvickelyckan och Exess. Sen var det några hundar jag missade var dom var ifrån så kan vara från fler. Var väldigt svårt ta kort på en hög vilda italienare men här kommer några försök.

FariÄven stora vinthundar kom på besök...en Afghan.
Fari och Zokii


Tello

Reneé med Klara, Lina och Itza


Crazy dag...

Om man vill känna sig som en kändis köp en Italienare...haha...iaf en Zokii!!! Var en helt galen dag på stan igår. Är ju inte där så ofta nuför tiden så man blir lite chockad på all uppmärksamhet Zokii får.
Var man än går så kommer folk fram och frågar,pekar, tisslar och tasslar... Inne på cafeér så ser man hela gäng vända sig om för att kolla på henne.
Träffade på tre tjusiga damer som var så trevliga. En av damerna hade nämligen haft Italienare från Sobers förr men nu hade hon Borzoier. Hon hade även dömt utställningar i Mexico förr och tyckte Zokii var väldigt snygg...kul!
Även lite kändisar kollade in Zokii...bla annat Idol-Laila som kastade blickar mot henne. Zokii är en stjärna...om inte på utställningar så är hon iaf det i vardagliga livet och det är nog inte många andra Italienare som är!!
Vi avslutade det hela med att gå ca en mil...=Zokii pigg och glad och Håkan helt slut...haha
Idag blir det Italienarträff på Drottningholm..ska bli kul se hur många som kommer...

Glad påsk!

VI vill bara önska alla en skön och glad påsk!!
Visst är det skönt med lite extra ledigt...:)


Vilde!!

Här ligger Zokii och vilar men innan har hon precis haft ett Italienarryck!!! (betyder springa runt som en galning åt alla håll!!) Vilket syns på sängen!

Lika som bär...

På Malmö utställningen var det några som kom fram och sa att jag och Zokii var så väldigt lika varann....haha. Eller vad tycker ni?


Zokii är beige....

Hittade några bilder som mamma tagit innan Enköping utställningen.


Vår!

Nu har det vart riktigt vårväder här nu i några dagar. Det firar vi med att göra om badrummet. Alltså utan toa och dusch...bor just nu hos min mamma och pappa i Uppsala och får pendla. Därför har det inte blivit så mkt bloggande på sistone. Min mobil är på lagning för en knapp och det skulle ta upp till fyra veckor!!!  Det är den jag brukar ta dom flesta bilderna med så det blir inga bilder heller...

Hittade på dom här bilderna igen.Zokii är ju bara för söt som valp!RSS 2.0