Hundvakt...

I helgen som var så var jag hundvakt åt tre afghaner.... Och där var det full fart, och att gå ut med dom kändes som ett vilt party. Därav bilden som kommer....kunde inte låta bli mixtra lite med den...
En afghan blir det iaf inte. Herregud vad dom drar in smuts. Tänkte dom mest hårade ner men det var ingenting mot löv och annan skit dom fick med sig i pälsarna.

I helgen så är det dags för årets Italienarspecial i Västerås. Ni som är intresserade av en Italienare så är det rätt ställe att komma och kolla. Ca 60 st hundar anmälda bägge dagarna!!

Kanske syns där!

Zokii tavla!

Min och Zokiis kompis Erik Hedin som är konstnär hade målat en tavla av Zokii som vi fick förra helgen. Den är så fin...vi tackar sååå mkt!Du kan beställa en egen tavla på din hund och även läsa Eriks fina blogg på www.erikhedin.se

Zokii på semester..

Zokii har fått vara två dagar hos mina föräldrar. Dom har semester och Zokii gillar verkligen vara där. Så hon passar på leva livet där hon kan springa fritt in och ut på tomten.
På mina föräldrars tomt!

Fortsättning med lite bilder från Kalmar och Öland

Kalmar slottLigger och slappar


En italienare!

Kollade ut på balkongen och vad såg jag där...jo en livslevande italienare! Precis vid mitt hus! Var ju tvungen ropa från balkongen och gick sen ner.
Italienaren som var ca 2 år bodde bara ca 500 meter ifrån oss.....konstigt man aldrig sett den innan! Bildbevis!


Sol och bad på Öland...

Var nere några dagar och hälsade på kompisar som bor i Kalmar. En dag så åkte vi över till Öland. Fint väder var det. Hade precis tagit av gipset så vart inge bad för mig...men för Zokii ;)


Hur många andra raser gillar ligga mitt i solen i 30 graders värme?
Myser...


Ibland blir det tom för varmt för en Italienare i solen!

Gipsborttagning..

Nu är gipset avplockat och jag har börjat kunna gå lite smått....lyckades bla visa Zokii på utställning i helgen. Haltade runt i ringen och gjorde inte Zokii helt rättvisa men det gick iaf.

Första dagen utan gips!


Zokii ser rätt nöjd ut att husse äntligen är av med det där gipset!


Zokii i helgen...

Fotat av Ingrid Moholm
Zokii fick cert och r-cacib Piteå Int

Fick erbjudandet att följa med Daniel och Niclas upp på liten Norrlandsturné och vi hängde på!
Hem kom vi med ett cert och r-cacib. Hon vart andra bästa tik och skötte sig riktigt bra. Det var min debut sen jag bröt foten. Kunde inte riktigt visa henne till hennes fördel men gick ju hyfsat ändå! Haltade typ runt i ringen och kunde inte riktigt gå så fort som jag ville. Fick väldigt bra kritik.
Ja det är ju tur att man inte har afghan iaf. Då hade det inte gått nått vidare att visa hund. För Daniel gick det ju verkligen bra då deras ena afghan hane från Mandinah- Hubert 8år! Gick och vann BIS i Råneå!! Stort grattis till er!
Den stora rosetten kan man ju bara drömma om...hehe!

RSS 2.0