Värst i Stockholm...

Det värsta jag vet är bilköerna. Finns inget som kan få mig på så dåligt humör. Men nu ska man lämna den här stan för Växjö i några dagar. Ska bli så kul hälsa på dom där nere. Som jag har längtat efter det!!!
Ska tydligen bli dåligt väder också så vinterdäcken har åkt på!!! Nu bär det snart av!!!

Mys Zokii..

Zokii älskar den nya öppna spisen. Hon vill bara ligga på fällen och mysa. Hon var hos mina föräldrar på dagen igår och hon var helt slut när hon kom hem.Man fick nästan tvinga upp henne och ut och kissa. Man kan undra vad dom hade gjort....
Nu bara en vecka till Växjö. Längtar såååå mkt. Känns som jag ska på mini semester. Skönt! Håller på och försöker få ledigt redan tors så jag kan åka tidigt på fre. Vill veckan ska gå snabbt.
Vart på kurs under helgen till nya jobbet. verkar vara en bra gäng. Men kommer sakna det gamla så jag kommer nog komma tillbaka lite då och då!

Tok Zokii...

Hon har vart helt vild idag. Förstökte trötta ut henne på långa promenader men det gick inte. Gjorde bara massa bus. Får se om hon skött sig. För hon ska sova hos sin extra mamma Sofia. Man vill ju inte skämmas för sin baby!
Imorgon blir det kurs med nya jobbet. Hoppas det blir trevligt!!! Och nytt skåp och sänggavel kommer på måndag...jippiiee!!!

Bilder från dagens höstpromenad...Zokii satte sig här och såg ut som hon ville jag skulle ta kort på henne. Modell? Sprang och hoppade i gräset som ett rådjur sen. Ser så rolig ut då....

Lite smått och gott...Bild på Erik och Fari när vi var i Hagaparken.Zokii tränar ligg. Ser ut som en räka...Snart ska Therese Jambo ut. Håll tummarna!Myser i solen.


Flitig helg!

Helgen så vart det utställning! Det vart HP med fin kritik och ett andra pris. Zokii skötte sig jätte bra till sista vändan. Då gick hon inte alls bra. Hängde med huvudet och såg trött ut. Men stod jätte bra. Ett framsteg!! Så nu får vi träna mer på att gå i ringen!
Träffat mkt hundar och trevligt folk!!! Dom hundarna som Zokii gillade bäst var så klart dom lugna. Py´s Hestia som vann på World dogshow gillade hon sen även en chihuahua som annars inte brukar gilla andra hundar. Men Zokii gick bra!
Sen vart det uppsala och fest. Charlottes 25-års fest!!! Riktigt kul var det!!
Nu är det två veckor till Växjö och nästa utställning. Sista som valp. Så nu får vi nog lov träna lite!! Erik Hedin och Fari, vi har sagt att vi ska försöka träna nåt nästa vecka. Hoppas det blir av!

Snart utställning...

Nu har övat lite mer på utställning... Går ju sådär måste jag säga. När hon ska stå så vill hon inte alls nu. Slår i bromsen och står jätte fult eller vill röra sig hela tiden. Ska bli väldigt kul att träffa Dan uppfödaren till Zokii. Även träffa Anna med sina vildar..he. Hennes hundar är så fina! Min favorit är nog Elsa där så ska bli kul se dom i ringen även att det går bra för Balto nu! Heja heja!!
Efter utställningen blir det iväg till Uppsala och hälsa på föräldrarna och även gå på 25-års fest. Då ska Zokii vara hos mina föräldrar. Det är så kul hon gillar dom så mkt. Även att dom gillar henne. Fast är ju svårt låta bli...:)

Fari dagen...

Idag ska jag och Zokii träffa en annan Italiensk vinthund nämligen Yebellis Fellini. Han kallas för Fari och är nästan lika gammal som Zokii. Vi har tydligen vart på samma utställning en gång men då gick det betydligt mkt bättre för han än för Zokii.
Flera kompisar till mig har stött på Fari och hans ägare Erik. Har även blivit inbjuden på Eriks vernisage då han är konstnär men inte blivit av.
Tränade lite utställning igår och det gick så dåligt!! Och zokii har ju en sårskorpa på huvudet inför utställningen så det känns trist! Då vet man redan innan hur det går. Hon fick sår av nåt på huvudet men nu har den nästan ramlat av...och inge hår kvar där....hm.
Direkt efter Fari träffen blir det stallet.

Några bilder från modelldagen!Modell dag!!

Idag har vart en dag då allt gått fel. Slagit huvudet i bilddörren och i en skylt. Klivit i en hundskit (inte Zokiis), fått bilen urslangad igen....pluss massa mer.
Men även vart på en plåtning med två jobbarkompisar på ett foto ställe. Camilla frågade om jag ville vara med. Hade aldrig gjort nåt sånt själv annars. Var kul! Zokii var oxå med så frågade om hon kunde va med. Och självklart vart dom kära i henne och fråga om dom fick lägga upp bild på henne på hemsidan!
Bilder kommer!

Bilder från en vanlig dag!!Bild från promenad i Hagaparken..Vattnet vid hagaparkenZokii på sängenZokii posarLigger i sängen och myser

Världens finaste hund!!!


Vattnas i munnen...

Sitter här och är så sugen på godis.....men ska låta bli!!

I helgen var det dags för hästtävlingen. Var nöjd med hästen men fick jätte dåliga poäng. Nya tag 11 okt då är det dags för nästa tävling!

Idag har det regnat massor...tråkigt! Vart och köpt en ny lampa till köket idag och hoppas den blir bra. Affären låg på sveavägen och det var så bökigt att hämta den. Men nu är det gjort!


Här är lampan.

RSS 2.0