Bloggen!

Då ska jag försöka ta tag i bloggen igen och vara lite mer aktiv. Jag har ju inte haft nått att ta bilder med och det har vart renovering hemma så har inte funnits så mkt tid för annat.
Vad här hänt senaste veckorna då?...jo i helgen som var så var det dags för utställning i Västerås.
Zokii vart tredje bästa tik med Ck. Återigen hade hon en före sig som tog certet och en championhund. Så tycker det är väldigt bra ändå! Hon är ju lite liten så behöver göra ännu mer för att synas.... Var duktig i ringen tills domaren ska ta på henne på bordet...då har hon börjat med att domaren inte få ta på henne direkt. Så det blir till att träna. För det är bara på domarbordet. För precis när hon kom ut från ringen så skulle hon upp i en okänd persons knä....hon vill det ska vara på hennes villkor! Hoppas det är lite unghundsfasoner....eller vinthundsfasonersom går att träna bort! Hon har inte gjort det förr....
Kommentarer
Postat av: Olga da Polga

Så snygg hon är nu !!! ( tidigare också förståss,

men nu ännu mer ;-) ) Står ju som en liten staty !

Det lägger sig nog snart - oviljan att bli behandlad där på bordet - kanske det bara var just då-något som fick henne att känna så ... eller bara lite egna funderingar på vad som händer om hon gör på det sättet, man måste prova sig fram ju ... för hon verkar ju inte ha blivit skrämd eller nåt tidigare ... Nästa gång är det säkert helt borta !

Trevlig Valborg och puss på din lilla vackra flicka !

2009-04-30 @ 17:37:14
URL: http://olgadapolga.bloggagratis.se
Postat av: Mike

Hej Håkan!Hon är faktiskt väldigt fin! helt ärligt träna inte för mycket, de är i larvig ålder just nu, det är lika dant med Indira får inte ställa henne på golvet!

Vi syns i Larv

Micke

2009-04-30 @ 17:49:29
URL: http://www.kennelpy.com
Postat av: Helen Heidenberg

Vaaa, kommer ni till Larv?? Då syns vi! Kul säger Jack och Helen.

2009-05-02 @ 22:25:40
URL: http://metrobloggen.se/jack
Postat av: catja

Då Micke skriver att de ær larviga i den hær åldern så kan det ju passa bra att åka till Larv då. :D (dålig jag vet)kram

2009-05-03 @ 00:58:02
URL: http://bjermo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0