Malmö helg!!

Hade en sån trevlig helg i Lund och Malmö. Våren var kommen och det var skönt och torrt ute. Slutade helgen med en utställning för Zokii och det gick inge vidare. Hon vann juniorklassen men fick inget CK så det vart inge fortsatt tävlande för henne.
Om man hade åkt ner till malmö bara för att ställa ut då hade nog vart surt men nu hade jag sån härlig helg ändå så då gör det inte så mkt! Många trevliga människor träffar man vid ringen också...så kul!

Blommor...vilken sort har jag ingen aning om...förslag?

På utställningen...Zokii tar en Powernap för att ladda


Dags att vakna...


precis innan vi ska in i ringen.....lite suddiga....måste vart det domaren tyckte med..:)


Kommentarer
Postat av: Olga da Polga

Å heej ! Skönt ni kom hem ordentligt - var ju sånt oväder ... eller här i allafall ;-)

Ni ser så fina ut som vanligt ! Synd på ck, men bättre lycka nästa gång, du vet !hmm...kan det vara gulsippor eller nåt på "k" ... men de lila är ju iallafall krokusar :-)) I helgen hade vi snödroppar här - men efter igår så är de återigen täckta av snö !

2009-03-23 @ 18:24:20
URL: http://www.olgadapolga.bloggagratis.se
Postat av: Catja

Bilder ligger till dig på din mail från utställningen!

Kul att ses och få lov att pilla lite på lilla Zokii. Ligger också bilder från utställningen på min hemsida. Hoppas det är ok att ni kom med på en hel del men tyckte ni var så fiiina! :)/catja

2009-03-23 @ 20:20:25
URL: http://bjermo.se
Postat av: Jack

Vi tycker att ni är jättesnygga!

2009-03-24 @ 12:06:36
URL: http://metrobloggen.se/jack
Postat av: ERIK & FARI

Tjena snyggingar! Vilka toppenfina bilder Catja har tagit på er. Både du och Zokii fräscha som vanligt med extra glans på skorna och glimt i ögon(: Jag är rätt bra på djur och natur så kan informera att blomman är en Vintergäck! Måtte nu våren komma även till oss Stockholmare.. Jag och Fari åker upp till Gävle idag för en Hundporträttutställning. Kram till dej och faris favvotik!

2009-03-25 @ 11:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0